SPECIALITEITEN

Je voeten dragen je gemiddeld 16 uur per dag en dat is 5840 uur per jaar. Voeten zijn het daarom waard om ook af en toe eens in de watten gelegd te worden. Fabulous Feet Pedicure biedt u verschillende behandelingen aan, al naar gelang de wens van uw voeten. Regelmatige behandelingen door een pedicure houden je voeten gezond. Dus gun ze die extra zorg en aandacht.

SOAK OFF GELLAK inclusief FRENCH PEDICURE

Soak off gellak is de nieuwste trend op nagelgebied. Dit product combineert de eigenschappen van een gel, met die van een nagellak in een veelvoud aan kleuren. De Soak off gel wordt dun aangebracht op de natuurlijke nagel en vervolgens uitgehard in een professionele LED lamp. Het product wordt aangebracht als een nagellak, maar heeft de duurzaamheid en flexibiliteit van een gel. Het resultaat is prachtige gelakte nagels die 6 weken blijven zitten.  Behalve in verschillende mooie seizoen tinten, is de Soak off gellak ook te verkrijgen in een French Pedicure. Hierbij worden uw nagels mooi egaal en natuurlijk gelakt en wordt er een wit lijntje op de rand van uw nagel getekend. Ook de French Pedicure blijft gegarandeerd 6 weken zitten. Het voordeel van de Soak off gel is dat de lak mooi glanzend blijft en geen krassen vertoont. Ook niet als u met blote voeten aan het strand loopt. U moet de Soak off gellak wel door de pedicure laten verwijderen, anders kunnen er beschadigen ontstaan aan de nagels.

NAGELREPARATIE dmv NCM SCULPTURE GEL

Heeft u een beschadigde nagel, komt dit  door schimmel, een trauma(blauwe nagel) of is er een stuk van uw nagel afgebroken, dan kan Fabulous Feet Pedicure met behulp van een opbouwgel de nagel repareren. Voordeel van de gel is, dat u gewoon door kunt gaan met het gebruik van een anti schimmelinctuur ter behandeling van de schimmelnagel. U krijgt weer mooie nagels die in de zomersandaaltjes en slipper gezien kunnen worden.

Alle bovenstaande behandelingen zijn natuurlijk ook te combineren met een basisbehandeling. Wilt u zelf een behandeling samenstellen, dan kan dat ook. Bespreek de mogelijkheden met Fabulous Feet Pedicure.